10. Nicolas_tremmer_1024x1024

“Made in a chinese kid”

Episoden, hvor Ida og jeg selv, menneskesøn, snakker om Netflix and chill, leger de kendte lege med nye ukendte twists og snakker om Disney-film, hvis de foregik i virkeligheden – jeg har døbt det ‘Realisney’ (real Disney), hvis du skulle spørge fra nogen eller fra deres venner – vi diskuterer uden at være uenige om wifi og wifi-navne OG til sidst samler jeg Disney og wifi i nogle morderiske sjove og gode – jeg har døbt det ‘gjode’ (gode og sjove).. okay jeg sammensætter ikke flere ord – men i hvert fald nogle sjove sange, skrevet og sunget over originale Disney-sange! Hør med, da dette er det sidste afsnit inden en kortere pause, som Bordet Fanger holder, men det hører du mere om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *