8. Nicolas_tremmer_1024x1024

Mændstruation

For de fleste kvinder falder menstruationen en gang om måneden. Jeg er en mand og kan ikke få menstruation, men jeg kan simulere en menstruation og herved få mændstruation! Mændstruation er en blanding af mig, der drikker afføringsmiddel og sender podcast til jeg ikke kan (holde mig) længere og så det, at jeg indimellem får for meget af nogle ting i verden og for lidt af nogle andre ting. I den time, jeg kunne holde ud, får jeg spillet hjemmelavede sange, sagt min mening om veganere, bodybuilding for kvinder, det at være far og fortæller en relativ seriøs historie om en hændelse i mit liv, hvor Bordet Fangede. For det er det denne udsendelse handler om – hvor og hvornår Bordet Fanger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *