7. Nicolas_tremmer_1024x1024

Dværgen og Præsten – Et podcast-eventyr af Bordet Fanger

Der var engang en dværg og en præst. De havde intet med hinanden at gøre, men de blev begge interviewet af Bordet Fanger. Dværgen kom først og fik stillet en masse spørgsmål, som fx. hvad er den dårligste joke om dværgvækst, og hvad er en dværgs tanker om hunde. Dværgen besvarede og kunne nu gå med ro i sindet over, at hun ikke blev glemt. Dernæst var det præstens tur. Det blev en hæsblæsende samtale med mange tanker og grin så store, at det næsten var en synd, men præsten holdt ved og bevarede sin tro, på trods af kritiske spørgsmål fra en kritisk podcaster (mig). Til sidst fik indehaveren, Nicolas (også/stadig mig), indsat sine tanker om tilværelsen og mindre ting ind, og resultatet findes på den anden side af et tryk på play-knappen!
Og vi lever alle til vores dages ende…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *