6_2. Nicolas_tremmer_1024x1024

Pt. 2 – “Øjenbrynsburger” – Samtale med Hau og Hasse fra TV-Kanal

I 2. del af samtalen med de fantastisk menneske-agtige drenge fra TV-Kanal sammenligner jeg det amerikanske præsidentvalg med en tvillingefødsel, hvor der desværre kun er plads til én vinder! Jeg udfordrer dem her til forskellige underlige ting. Jeg får dem bl.a. til at drikke en helt speciel væske, tegne noget meget personligt, samt beder jeg dem om et stykke af sig selv. Derudover er der stadig spørgsmål, osv. Hvis du ikke har lyttet til part 1 endnu, vil jeg opfordre dig til at gøre det inden du lytter til dette! Smid en anmeldelse, hvis du har noget sødt at sige, for så har jeg noget sødt at tænke om dig, hihi! Lad os være søde mod hinanden for (B)ordet Fanger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *