6_1. Nicolas_tremmer_1024x1024

Pt. 1 – “Dora the Sexual Explorer” – Samtale med Hau og Hasse fra TV-Kanal

Bordet Fanger har lavet en featuring med podcasten TV-Kanal. TV-Kanal handler om 2 drenge og deres jagt på et job på TV. Jeg, Nicolas Kaiser, har haft en samtale med dem, som er blevet opdelt i 2 dele, fordi der var så meget sjovt, som stod langt over prioriteringsmuligheden. Dette er første del, hvor vi bl.a. ser, hvor meget vi ved om hinandens programmer gennem en leg, jeg har banebrydende spørgsmål til dem, jeg ringer til elektronikfirmaet, Power, og spørger dem om et nok aldrig-før-spurgt-men-dog-vigtigt spørgsmål. Herefter håber jeg, at du vil lytte til 2. del, hvor jeg får drengene til at gøre underlige ting ved brug af underlige remedier, en anderledes sandt-eller-falsk og samtidig de spørgsmål, der igen kendetegner Bordet Fanger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *